sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tarina Palettesta ja ripsien raidoittamisesta



TEKSTI SISÄLTÄÄ TUOTESIJOITTELUA JA MAINONTAA. TEKSTI SISÄLTÄÄ TUOTESIJOITT..


Niille jotka eivät tiedä, pääni on blondi.

Tosin se taitaa tekstienkin perusteella olla arvattavissa.

Ja vaikka luonnostanikin olen äärimmäisen vaaleaverikkö, inhoan luonnonvärin kiiltoa ja kidutan hiuksiani värjäämällä kuontaloani jatkuvasti vaaleammaksi.

Oli taas moisen toimenpiteen aika. Nappasin Prisman hyllyltä lompakolleni sopivimman värin Poly Palette Intensiv-Creme-Colorationin. On se kyllä jännä miten moni hankala sana saa tuotteen kuulostamaan paremmalta. Hintaa lootalla oli 7,15e.

Sitten mä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun vain nähdäkseni sun puuterihuiskun eiku ei. Mullahan on niitä itsellänikin. No taivalsin kotiin. Hetken fiilistelin musan parissa (ei Juicen) ja aloitin.

Sekoittelen mömmöt toisiinsa, suojaan käteni muovihanskoilla. Heti korkin kärjen katkaistuani nenään pistää harvinaisen äkäinen haju. Jatkan.

Puristan pullosta käteeni kunnolla värjäysmömmöä ja alan levittää sitä käsin päähäni. Kuten vähän kaikki muukin, duuni starttasi lupaavasti. Jatkan.

Hanskani ovat liukkaat mömmöstä. Nopeutan tahtia, sillä taustaäänistä päätellen joku kaipaa minua Facebookissa (...mutta eihän facebook ole tuote!).

Lisään väriä. Tunsin, että jotenkin sitä pääsi sitten liukumaan hanskastani pois. Kumarrun hieman vilkuilemaan mihin tämä ammoniakkia sisältävä myrkky tippui. Samassa tunnen pistävää kipua vasemmassa silmässäni. Jo hajultaan kirvelevää hiusväriä oli valunut erittäinkin epämukavasti tuohon taikapalloon silmäkuopassani.

Puolisokeana hamusin vesihanaa. Viskon hanskat hiiteen.

Ja sitten tuntuu oikean jalan alla märkää. Astuin siis tippuneeseen hiusvärilänttiin. Totean siis läntin sijaitsevan Päivin rakkaan vihreän, vanhan IKEAn pikkumaton päällä.

Huuhtelen silmääni kuumeisesti ja kiroan silmätippojen kadonneisuutta / olemassaolemattomuutta.

Haluan niskaani napin "Punasilmäisyyden poisto".  "Muuta värejä" saattaisi olla kanssa aika siisti.

Siinä sitten hammasta purren huomaan silmän punoittavan, koetan kuurata mattoa ja hoitaa pään värjäyksen kunnialla loppuun asti. Vaikkakin ilman sitä kunniaa.

Kun viimein oli hiukset taas kuivat, värjäillyt ja raidoitetut sekä suurinosa silmän punertavuudesta kadonnut, huomasin myös blondanneeni ripseni.

Ja saaneeni taiottua mattoon keltaiset täplät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti