maanantai 10. lokakuuta 2011

(Erittäin epätodennäköisesti) Siivooja syntyjään.

Taasenpa tuli tätä viime kesää muisteltua..

Oli ideana lähteä viettelemään iltaa Poppedicornen (koodinimi, hahaa) majoitukseen naapurikuntaan.
Vaan saipa teininpahanen äidiltään, aliaalta maatalouseläimeltä pienen tehtävän ennen matkaan lähtöä. Niinkin yksinkertaisen kuin kylpyhuoneen lattian pesu.

Ei muuta kuin vähän vettä lattialle ja luuttuamaan.

Helpommin sanottu kuin tehty, ainakin kun minä olen kyseessä.

10min kuluttua..
Tilannekatsaus. Moppi kädessä ja edessäni 3 suurta ämpäriä täynnä vettä. Taustalla raikui tunnelmallisesti Hanoi Rocks.

Kippasin ensimmäisen ämpärillisen lattialle, ja sehän lainehtii yllättävän paljon. Hetken sohin mopilla huoneen kulmia, keskittyneenä hoilaamaan ihanan maikel monroun äänen mukana. Viskaisin lattialle jonkin sortin pesuainetta ja pomppaan vessanpöntönkannen päälle, sillä en halua kertoa liukastumisesta ja pääkuhmusta.

Kylppäri oli kapea ja pitkänmallinen, ja viskaisin toisen ämpärillisen vettä toiseen päätyyn, jossa sijaitsivat pesukone ja kuivausrumpu. Edelleen lauleskellen heiluttelin moppia epähuomioisesti johonkin päin.

Sitten juolahti mieleen, että pesukone ja kuivausrumpu ovat johdoistaan kiini jatkojohdosta, joka taas roikkui lattialla toisesta päädystään seinässä, pistorasiassa kiinni.
Ja vasta sitten mieleen putkahti, että tuo ämpärin sisältö+vaahto lähestyi jänskän nopsahkosti sitä johtoa päin.

Erittäin kivan monroun lauleskelun taustalta erottui erittäin epäkiva & erittäin epämukava "KRÄTZ" -ääni.

Pikku paniikissa erittäin kivasti huitaisin mopilla kylppärin oven auki, joka siinä tilanteessa erittäin kivasti sijaitsee suoraan pöntön edessä. (Ja kerrankin olin kiitollinen siitä s**tanan kynnyksestä eikä vesi valunut koko kämppään, t. varvas.) Ninjailin itseni tuon erittäin epäkivan pienehkon sähköisen valtameren yli kuivalle lattialle.

Blondi juoksi ensimmäisenä katkaisemaan sähköt ja odotteli vesien pois valumista. Siinä välissä tuli myös soitettua Poppedicornelle kera hysteerisen naurun ja ilmoituksen, että saattaa hetken kauemmin kestää mitä piti.

Kumisaappaat jalassa tsekkaamaan vauriot. JOITA EI OLLUT?!?
Tosin jatkojohto tippui vettä vielä monta päivää.

Se pyykipesu-fakin-kone ois kyllä ansainnu joutua mullan alle. Saadana. Värjäilee mun lempparikledjut, niin, ne kauniin mustat, pinkeiksi ihan omilla luvillaan. Pesijässähän ei voi vikaa olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti