lauantai 4. helmikuuta 2012

Me Loves ........ CHILIIIIIIII!!!!

Hahaa! Viimein!

Meikä on viime kesän chilifesteiltä asti ollut aiiivaaan chilifriikki. Päähänpistosta ilmoitin frendit chilinmaistelu"kisaan" ja palkaksi siitä saivat maailman tulisimmat Chilit, naga morichit. Oli sen verta karsea kokemus sen mikroskooppisen palasen maistaminen, että meikäläisen tapaturmanhakuisuudella jäi aivan koukkuun itsensä kiduttamiseen.



Samalla tuli sitten koukututtua Poppamiehen napalminalleihin. Aiiivaann supermahtava tapa ärsyttää ihmisiä; "haluuks nallekarkkei?", ja kun toinen 2 puraisun jälkeen maistaa sen napalmin... se ilme :)))
Ja ne on oikeasti aivan helvetin hyviä. Suosittelen.

Siitä asti on ollut pikkuinen haave saada itselleen nagaa kasvamaan.

Tänään aattelin sitten toteuttaa haaveen; ainakin melkein. Nagaa ei kuitenkaan lähikaupasta ollut saatavilla, niin tyydyin vielä habaneroon. Ostin 5 isoa ja tuoretta habaneroa kotiin, hintaa satsilla oli vajaa euro. Sitten himassa leikkasin muutaman niistä auki ja nappasin siemenet. Operaatio itämis-istutuksen jälkeen tämä rokkarinörtti sulkeutui huoneeseensa ja alkoi feispuukkaamaan.

Silmää kutitti. (Tuo se ei sitten taida mulla ikinä tietää hyvää?)
Joten rapsutin siitä vierestä.

Murtosekuntin jälkeen tuskan tunne oli taas kosketeltavissa.

Ai suaaattanaa. Sattuuu. SATTTUUUUU!!!!


Kirvelyn taso sietämätön. Joo o, mä ehkä olisin voinut harkita käsien pesua sen chilikäsittelyn jälkeen. Ei vaan kuulu toi turvallisuus tapoihin. Ajattelin sitten levittää Body shopin "rauhoittavaa" mangorasvaa siihen.

Ja vitut rauhoittavuudesta. Kipu vaan lisääntyi kun aiheuttaja pääsi leviämään.

Siinä sitten purtiin taas hammasta ja kirottiin. Jonkin ajan jälkeen alkoi helpottaa ja viimein pesin kätöseni. Silmää kutitti taas. Joten rapsutin.

Nyt silmään meni sitten etusormen kynnen alle jäänyt minisaippua-annos. Ja habaneron mehut.

Ja ei toki taaskaan sattunut.

Haista paska, Body Care SEN - LIQUID HAND WASH - Natural Moisturizing effect with Glycerin & Vitamin E SAVON LIQUID. (Viddu mikä nimi.)


Kaiken takana on naiiiiineen käsieenpesuaineee.


En kyll malta oottaa et pääsen karmeisiin tuskiin kun itse kasvattama habanero on maistettavissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti